Welke merken zwembrillen zijn er?

Voor elke categorie van sport zijn er diverse zwembrilletjes te krijgen. Verschillende bekende en minder bekende merken bieden een keur van wedstrijd- en trainingsbrilletjes aan. Een belangrijk aspect bij het passen van een brilletje is de pasvorm. De pasvorm kan van merk tot merk verschillen. Controleer altijd of een brilletje zonder de hoofdband voor een aantal seconden vacuĆ¼m op het hoofd kan blijven zitten. Ook de grootte van het neustussenstuk is van belang. Als deze op de neus drukt kan dit als onprettig worden ervaren.

Topmerken

Overige merken

Aqua Sphere

Aqua Sphere LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Aqua Sphere - Facebook - Twitter

Arena

Arena LogoArena heeft competative zwemkleding en brilletjes. Oorspronkelijk gestart door Adidas, maar sinds 1990 Door adidas verkocht.

Website: Arena - Facebook - Twitter

Beco

Beco LogoHet Duitse Beco heeft naast zwem fashion ook competative kleding en zwembrilletjes.

Website: Beco

Blue Seventy

Blue Seventy LogoDe Nieuw Zeelandse Fabrikant Blue Seventy is vooral bekend vanwege de wetsuits, maar produceert ook diverse zwembrilletjes.

Website: Blue Seventy - Facebook - Twitter

Diana

Diana LogoDe Italiaanse fabrikant van kwaliteitszwemspullen bestaat al sinds 1947 en diverse medaille winnaars gebruiken Diana producten.

Website: Diana - Facebook - Twitter

Few

Few LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Few - Facebook - Twitter

Finis

Finis LogoFinis is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Finis - Facebook - Twitter

Head

Head LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Head - Facebook - Twitter

Maru

Maru LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Maru - Facebook - Twitter

Mosconi

Mosconi LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Mosconi - Facebook - Twitter

Olander

Olander LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Olander - Facebook - Twitter

Speedo

Speedo LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Speedo - Facebook - Twitter

Triswim

Triswim LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Triswim - Facebook - Twitter

TYR

TYRAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: TYR - Facebook - Twitter

Yingfa

Yingfa LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Yingfa - Facebook - Twitter

Zoggs

Zoggs LogoAqua Sphere is een internationale fabrikant van zwemspullen, waaronder zwembrilletjes, trainingsaccessoires en kleding.

Website: Zoggs - Facebook - Twitter